Natuurlijk zijn de medewerkers van Accombis er voor u om uw cijfers uit het verleden netjes en accuraat te verwerken. Aan de hand van de samengestelde jaarrekening geven wij u inzicht in de resultaten, bezittingen, schulden en het vermogen van uw onderneming. Wij geloven dat we samen met onze relaties de dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kijken naar de toekomst

Accountants laten (veelal) resultaten uit het verleden zien, waarmee u terug kunt kijken op een al dan niet succesvol verlopen jaar. Alleen brengt sturen op cijfers uit het verleden u als ondernemer niet veel verder. Accombis is pro-actief op financieel gebied en kijkt graag met u naar de toekomst.

Investeringen, aankopen en het aannemen van personeel hebben direct invloed op de liquiditeit van uw organisatie. Wij helpen graag bij het opstellen van uw ondernemingsplan, liquiditeitsbegroting of het te verwachten rendement en kosten in beeld te krijgen. Vaak is een extra luisterend oor en creatieve input van onschatbare waarde.

Ben je van plan om een overname te doen of een fusie aan te gaan, dan kun je een zogenaamd "due diligence-onderzoek" laten uitvoeren. Ook kunnen we zorgen voor bijvoorbeeld subsidieverklaringen of verklaringen voor de inbreng van de ondernemingen in een vennootschap. Samen kunnen we een plan maken voor de toekomst en de gevolgen van de beslissingen en gebeurtenissen inzichtelijk maken om daar waar nodig in overleg bij te kunnen sturen.

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren?

Afspraak maken