U kunt bij ons rekenen op goed onderbouwde fiscale advisering die is gebaseerd op een gedegen kennis van de actuele belastingwetgeving en jurisprudentie. Verder kunnen wij voor u een second opinion verzorgen.

Ervaren fiscalisten

Onze ervaren fiscalisten helpen u graag met het verzorgen van belastingaangiften, begeleiden van belastingcontroles, ondersteuning bij het ontwikkelen van ondernemingsplannen, de keuze van uw ondernemingsvorm en bij contacten met banken, advocaten en notarissen.

Aktes en overeenkomsten

Voor de benodigde specifieke vakkennis op het gebied van beoordelen van aktes bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor het opstellen van akten voor bijvoorbeeld managementovereenkomsten, rekening-courant overeenkomsten en pensioenberekeningen kunt u bij ons terecht.

Accombis staat bekend om zijn pragmatische aanpak met creatieve inslag. Wij schakelen snel en doelgericht. Op basis van gelijkwaardig partnerschap adviseren wij bedrijven en organisaties vanuit onze fiscaal juridische achtergrond. Daarbij kijken we naar meer zaken dan alleen naar de cijfers.

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren?

Afspraak maken