De mogelijkheden van Unit4

Unit4 is de software waarmee wij werken als het gaat om digitaal boekhouden. Dit programma biedt tal van mogelijkheden voor jou als gebruiker en ook voor ons als jouw accountant. Efficiënt, snel en altijd beschikbaar. Toch is het voor een beginnend gebruiker soms lastig om alle mogelijkheden van deze software te overzien. Daarom besloten we een informatieavond te organiseren waar onder andere de volgende onderwerpen aan bod kwamen:

  • Het gebruik van een zogenaamde scan-en-herkensoftware voor het digitaal verwerken en archiveren van de inkoopfacturen met behulp van Basecone;

  • Inzicht krijgen en behouden van de financiële ontwikkelingen binnen je bedrijf met behulp van de Management Monitor van Unit4;

  • De mogelijkheden om verkoopfacturen op te stellen, het herinneren en aanmanen van niet-betaalde verkoopfacturen en het betalen van inkoopfacturen middels de Management Monitor.

 

 

Unit4 in de nabije toekomst

Het doel van deze presentatie was om onze relaties een algemene indruk te geven van alle mogelijkheden om de administratie te digitaliseren. De komende periode zullen wij in overleg met deze relaties gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn om de verwerking van de administratie zodanig in te richten dat dit past bij de mogelijkheden en de wensen van de klant.

Na afloop van de bijeenkomst was er de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Wij blikken terug op een geslaagde bijeenkomst met een goed gezelschap!

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan meer informatie over het digitaliseren van de administratie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

 

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren?

Afspraak maken