Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Dat is boeiend en enerverend – zolang u er goed op bent voorbereid. Wij maken samen met u graag een financieel plan om overzicht te creëren wat u nodig heeft om uw wensen en ambities te realiseren. Uw wensen staan daarbij centraal.

Plan uw financiële toekomst

Financiële planning helpt u bij het in kaart brengen van uw financiële situatie en het plannen van uw financiële toekomst. Uw inkomen, uitgaven en vermogen worden met elkaar in verband gebracht en op een tijdlijn geplaatst. Daarbij zijn uiteraard persoonlijke omstandigheden van grote invloed: bent u gehuwd, kunt u op termijn wellicht een erfenis verwachten, welke rechten bouwt u op binnen de sociale zekerheid etc. Op die manier ontstaat een persoonlijk financieel plan.

Meerdere scenario's

Iedere schets van uw financiële levensloop is vanzelfsprekend een momentopname. Een goed financieel plan houdt echter ook rekening met veranderingen en onvoorziene tegenslag. Dit gebeurt door meerdere scenario's door te rekenen. Zo weet u precies waar mogelijke risico's zitten, wat u al goed heeft geregeld en wat u nog moet aanvullen of bijsturen.

Kortom: u schept een helder totaalbeeld van uw financiële wensen en mogelijkheden.

Gecertificeerd financieel planner

Ons kantoor beschikt over een gecertificeerd financiële planner waardoor u bent verzekerd van objectief en deskundig advies.

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren?

Afspraak maken