Er zijn wel degelijk verschillen tussen een administratiekantoor en een accountantskantoor. Wanneer je als bedrijf je administratie wilt uitbesteden kun je zowel terecht bij een administratiekantoor als bij een accountantskantoor. Beiden hebben doorgaans assistenten en administrateurs in dienst, maar toch zijn de twee niet hetzelfde. Bij een administratiekantoor kun je bijvoorbeeld niet terecht voor een accountantsverklaring bij de jaarrekening. Hoe kan dit? Dat leggen we je vandaag graag uit.  

Lees meer...

AirMetric is een technisch bureau gespecialiseerd in het meten en inregelen van (klimaat)installaties. Zeker in de huidige tijd is dit ontzettend belangrijk, bijvoorbeeld voor het controleren  en inregelen van ventilatiesystemen. Eigenaren Sven de Rooij en Stefan Oene zijn al zo’n 15 jaar actief met AirMetric, waarvan 11 jaar met Accombis als hun accountantskantoor. Sven en Stefan hebben even de tijd genomen om te praten over onze samenwerking.  

Lees meer...

Onlangs was het 25 jaar geleden dat onze accountant Ed Daniëls zich officieel accountant mocht noemen. In zijn 25 jaar als Accountant-Administratieconsulent (AA) heeft hij veel zien veranderen in zijn vakgebied, maar de immer leergierige Ed is nog steeds graag bezig met vernieuwingen: “Scherp zijn, niet alleen voor onszelf, maar in het bijzonder voor onze klanten.” Hij blikt vandaag graag met je terug – en vooruit.  

Lees meer...

De afgelopen maanden hebben Luc Bollen van Fitwinkel Helmond geen windeieren gelegd. Toen de wereld even op slot ging (en met name de sportscholen) heeft Nederland massaal het thuissporten ontdekt. Met een groeiende klantenkring is Luc blij dat er een accountant achter hem staat die hem, zeker in deze tijd, de administratie uit handen neemt. 

Lees meer...

Als accountantskantoor met een fysieke locatie zien onze dagelijkse werkzaamheden er al drie maanden totaal anders uit dan eerst. Als onderneming hebben wij natuurlijk ook de nodige maatregelen genomen. Vanuit onze rol als accountant en adviseur hebben wij contact met veel bedrijven die, elk op hun eigen manier, ook met de coronacrisis te maken hebben. Vandaag vertellen onze collega’s Elly en Simone hoe wij ervoor zorgen dat ons kantoor een veilige plek is voor zowel medewerker als klant, en hoe digitalisering zijn vruchten afwerpt.

Lees meer...

Na vijfentwintig jaar actief te zijn geweest in document management was de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. De Hapertse Chris Merkx zag mogelijkheden toen hij de kans kreeg om familiebedrijf Van Eijk Caravans over te nemen. Tijdens de overname werd hij namens Accombis bijgestaan door Ed Daniëls. Chris, inmiddels al zes jaar eigenaar van Van Eijk, vertelt graag over de nog steeds actieve samenwerking met Accombis.

Lees meer...

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren?

Afspraak maken