AirMetric is een technisch bureau gespecialiseerd in het meten en inregelen van (klimaat)installaties. Zeker in de huidige tijd is dit ontzettend belangrijk, bijvoorbeeld voor het controleren  en inregelen van ventilatiesystemen. Eigenaren Sven de Rooij en Stefan Oene zijn al zo’n 15 jaar actief met AirMetric, waarvan 11 jaar met Accombis als hun accountantskantoor. Sven en Stefan hebben even de tijd genomen om te praten over onze samenwerking.  

Lees meer: Klantcase – Sven en Stefan van AirMetric

Onlangs was het 25 jaar geleden dat onze accountant Ed Daniëls zich officieel accountant mocht noemen. In zijn 25 jaar als Accountant-Administratieconsulent (AA) heeft hij veel zien veranderen in zijn vakgebied, maar de immer leergierige Ed is nog steeds graag bezig met vernieuwingen: “Scherp zijn, niet alleen voor onszelf, maar in het bijzonder voor onze klanten.” Hij blikt vandaag graag met je terug – en vooruit.  

Lees meer: Ed Daniëls – al 25 jaar accountant in een maatschap

Als accountantskantoor met een fysieke locatie zien onze dagelijkse werkzaamheden er al drie maanden totaal anders uit dan eerst. Als onderneming hebben wij natuurlijk ook de nodige maatregelen genomen. Vanuit onze rol als accountant en adviseur hebben wij contact met veel bedrijven die, elk op hun eigen manier, ook met de coronacrisis te maken hebben. Vandaag vertellen onze collega’s Elly en Simone hoe wij ervoor zorgen dat ons kantoor een veilige plek is voor zowel medewerker als klant, en hoe digitalisering zijn vruchten afwerpt.

Lees meer: Accombis staat voor je klaar (op anderhalve meter)

Na vijfentwintig jaar actief te zijn geweest in document management was de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. De Hapertse Chris Merkx zag mogelijkheden toen hij de kans kreeg om familiebedrijf Van Eijk Caravans over te nemen. Tijdens de overname werd hij namens Accombis bijgestaan door Ed Daniëls. Chris, inmiddels al zes jaar eigenaar van Van Eijk, vertelt graag over de nog steeds actieve samenwerking met Accombis.

Lees meer: Klantcase Van Eijk Caravans

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren?

Afspraak maken