Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de periodieke loonverwerking voor onze klanten. Je hebt daarbij direct contact met onze klanten en externe partijen. Onze klanten kunnen bij jou terecht voor vragen op het gebied van beloningsvraagstukken en arbeidsrecht. Het opstellen van arbeidsovereenkomsten behoort tevens tot jouw werkzaamheden. Verder zul je sparringpartner zijn voor onze klanten en voor je collega’s bij Accombis.

Lees meer...

In 1994 richtte Joop Haenen zijn bedrijf Haenen Onderhoud en Gevelrenovatie op. Door de overname van een houthandel in 2015 zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel. Bij de overname van de houthandel was Elly Dekkers als adviseur betrokken. Over hoe Accombis sindsdien het bedrijf ondersteunt en begeleidt vertelt Ingrid Haenen, die de administratie verzorgt.

Lees meer...

Twan Lutters is al vele jaren werkzaam voor Holding van Lierop. Enkele jaren geleden is hij medeaandeelhouder geworden naast Theo van Lierop, oprichter van het bedrijf. Onder deze holding vallen onder andere Montana Snowcenter, Waterskicentrum de Kempervennen en Alta Cableski. Van Lierop is met diverse vennootschappen actief in zowel Nederland als België. Al sinds jaar en dag hebben Twan en Theo hun boekhouding ondergebracht bij Accombis. “Bij financiële zaken is vertrouwen belangrijk.” 

Lees meer...
Vacature HR-adviseur

Als HR-adviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten op het gebied van arbeidsrecht en beloningsvraagstukken. Zo ga je onder andere arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten en diverse reglementen (op klantniveau) opstellen. Daarnaast beantwoord je HR-gerichte vragen en adviseer je onze klanten hierover op proactieve wijze. Jij bent dus een belangrijk aanspreekpunt! Verder bied je daar waar nodig ondersteuning bij de maandelijkse salarisverwerking voor onze klanten.

Lees meer...

Er zijn wel degelijk verschillen tussen een administratiekantoor en een accountantskantoor. Wanneer je als bedrijf je administratie wilt uitbesteden kun je zowel terecht bij een administratiekantoor als bij een accountantskantoor. Beiden hebben doorgaans assistenten en administrateurs in dienst, maar toch zijn de twee niet hetzelfde. Bij een administratiekantoor kun je bijvoorbeeld niet terecht voor een accountantsverklaring bij de jaarrekening. Hoe kan dit? Dat leggen we je vandaag graag uit.  

Lees meer...

AirMetric is een technisch bureau gespecialiseerd in het meten en inregelen van (klimaat)installaties. Zeker in de huidige tijd is dit ontzettend belangrijk, bijvoorbeeld voor het controleren  en inregelen van ventilatiesystemen. Eigenaren Sven de Rooij en Stefan Oene zijn al zo’n 15 jaar actief met AirMetric, waarvan 11 jaar met Accombis als hun accountantskantoor. Sven en Stefan hebben even de tijd genomen om te praten over onze samenwerking.  

Lees meer...

Onlangs was het 25 jaar geleden dat onze accountant Ed Daniëls zich officieel accountant mocht noemen. In zijn 25 jaar als Accountant-Administratieconsulent (AA) heeft hij veel zien veranderen in zijn vakgebied, maar de immer leergierige Ed is nog steeds graag bezig met vernieuwingen: “Scherp zijn, niet alleen voor onszelf, maar in het bijzonder voor onze klanten.” Hij blikt vandaag graag met je terug – en vooruit.  

Lees meer...

Ben je er klaar voor om met ons je bedrijfsresultaten te maximaliseren?

Afspraak maken